Just A Melody..

Tuesday, February 12, 2013

Dream High

Assalamualaikum w.b.t..

~ I dream high nan kkumeul kkujyo,
Himdaeul ttaemyeon nan nunuel gamgo,
Kkumi irwoejineun geu sunganeul,
Gyesok tteoollimyeo ireonajyo..~

          Lalalala.. opps, entry kali ni tak berkait ngn drama Dream High pun. Its only about my dream. What is dream? alaa, Mimpi la senang citer.. Hehe.. Ape korang fikir pasal mimpi ah? Ade org cakap mimpi tu mainan tido (biase dengar tak? kalo tak korang ni tak mature la.. hehe), ade gak org cakap mimpi tu boleh jadi kenyataan. Betul ke? Mimpi yg macam mane tuh? Mimpi yg macam mimpi aku boleh tak? Hehe.. Kalo la mimpi aku boleh jadi kenyataan, haa, baru terbeliak bijik mata, bijik hidung org kampung. Bukan setakat kampung aku jer, kampung pisang, kampung betik & sume kampung yg ade lahh.. Hahaha..

           Emm, lately aku banyak mimpi tau, tapi mimpi yg biase biase je la.. bukan mimpi yg tu tu.. (ala, buat buat paham je la). Haha.. Dah 2-3 hari dah camtoo, pening haku. Apakah itu suatu petanda? Ecece.. Haha.. Dalam mimpi aku, aku ni terpilih untuk join group K-pop 2PM nun jauh di Korea. Haa.. Kau hadoo? Hehe.. Aku pun tak tau kenapa, mengapa, bagaimana dan ape kejadah nye mimpi aku macam tuu. Tapi camtu la kan.. Mimpi.. Tapi, fulamakkkk! Giler tuu, bukan senang nak jadi member baru 2PM nih. Aku siap debut pada tahun 2015 dibawah naungan JYP Entertainment berpangkalan of course la di Korea. Majlis pelancaran & sidang media dibuat di One Utama, Damansara Malaysia. (Haa, amikk kauu! siap dgn detai ls agi debut kat mana & bila dalam mimpi aku, kau hadoo?) Hahaha..

        Korang jangan la gelak weyhh, dah mimpi nak buat cemana. Bukan nye aku mintak pun mimpi cenggini. Adoyaii =p  Setakat Nickhun, Taecyeon, Woo Young, Chansung Junho & Junsu tu, geng aku jerr tu.. Haha.. Kalo Nickun tu kebanggan Thailan dgn title "Prince of Thailand", ni haa, Afieq Coffee Prince "K-pop Prince of Malaysia". Wakakaa.. Bangga seyhh.. Heeee.. Nanti boley la aku promote Malaysia, buat lagu pasal Malaysia, buat konsert siri Jelajah Malaysia bersama 2PM, anjurkan konsert amal untuk badan2 kebajikan dan bla bla bla.. Haha.. Banyak pulakk plan, dah macam benda tu nyata dahh.. Kih3

          Anyway, its nice to have  a dream, like being part of the famous 2PM, get knowing other K-pop idols & starts, having concert around the globe and so on. But it is only a dream, right? Kalo mimpi yg ni boleh la diklasifikasikan sbg 'Impossible dream' yg aku rasa tak akan tercapai pun. Melainkan ade keajaiban & rezeki. Haha. Laen la kalo mimpi yg biasa biasa je yg mana kalo ditambah dgn usaha yg gigih, akan menjadi kenyataan dan tak mustahil utk dicapai. Ape ape pun, dah banyak aku mengarut ni, Selamat Bermimpi..! Hahaha..

2PM new member soon-to-be.. Hahaha

Promoting Malaysia =p

Nanti aku ade la antara dorang.. (ini semua poyo..)

2PM

1 comment:

  1. Jom! Jemput join segmen pertama saya http://nasuhanass.blogspot.com/2013/02/segmen-saya-suka-makan.html

    ReplyDelete