Just A Melody..

Saturday, October 27, 2012

Demam Adam & Hawa

Hollaaaa !! Oppss.. Assalamualaikum.. (tak jawab dosa) Hehee..

      Huh ! Ni bala nih.. Bala nihh (sape tatau dialog ni tak legend arr). Hehee.. Sementara jari jemari masih rajin menari nari diatas keyboard (*personifikasi pulak) ni den songan suko hati den lah nak meng-update blog den yg tak berapo ramai pun follower =p. Fuuhh...! Kuat betul ler penangan & pengaruh Adam & Hawa nihs.. Sihir ke ape? Hoho.. (Opss, jgn saman yerr, gurau jerr). Yelaa.. Sampai buat teman2 gue addicted betol ngn drama bersiri nie.. Huhu.. Dah tu, tak cukup lagi.. Siap ade teman2 di facebook yg meluahkan rasa geram, menyampah, tak kurang juga yg menyokong, same2 nangis skali ngan Hawa kat TV tuu.. Aku? Haha.. Aku pun follow gak drama niey dek terpengaruh punyer pasal.. So, basically, citer nim pasal ape ek? Best sangat ke citer nihs? Hurmm.. Kalo nak tahu, tengok ler sendiri, kang citer karang tak saspens tak pulakk tak gitu? Hohoho.. Jadi, jangan lupa saksikan drama Adam & Hawa, setiap Isnin hingga Jumaat, jam 9.00 malam di Astro Mustika HD. (iklan sebentar, haha). Alahh.. kalo tak pun, tengok je kat internet.. Haaa.. cenggitu.. ^^ Watak utama citer nih Aaron Aziz & heroin pulak tak tau name ape.. kenal nama watak jer, Ain Hawanis.. Keh3.. Biase la, kisah bercintan-cintun ni takleh lari dari drama, name pun drama kan? So, nak tahu kisah lebih lanjut, ekau tengok sendiri ler.. huhu 
Bubbye ^^

video

Lagu Tema untuk drama Adam & Hawa punn best jugaakk =)

Haaa.. ni la drama nyer.. Best wooo..

Encik Adam & Hawa
Tengok jangan tak tengok.. ^^







No comments:

Post a Comment